De Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie (AWTI) wil bijdragen aan een samenleving waarin het innovatief vermogen van mensen, bedrijven en kennisinstellingen volledig tot zijn recht komt.

Wetenschap, technologie en innovatie zijn van belang voor zowel economische groei als voor het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, bijvoorbeeld rondom veiligheid, klimaatproblematiek, mobiliteit of volksgezondheid. De AWTI wil met zijn adviezen een bijdrage leveren aan een goed beleid dat de Nederlandse ambities op het terrein van wetenschap, technologie en innovatie ondersteunt.

Uitgelicht

Nieuws

Meer nieuws

Tweets @AdviesraadWTI

AWTI @AdviesraadWTI

Interessant artikel uit @mondiaalnieuws over kennisdiplomatie met mooie praktijkvoorbeelden bit.ly/2MbZZFP. Sluit goed aan bij AWTI-advies WTI-diplomatie bit.ly/2pZwgEt pic.twitter.com/JIDNRsmJ0D

2 dagen geleden
AWTI @AdviesraadWTI

@AdviesraadWTI AWTI-raadslid Koen Debackere pleit in Onderzoek Nederland voor meer R&D-uitgaven door overheid om hefboomwerking te vergroten.

5 dagen geleden
AWTI @AdviesraadWTI

AWTI-raadslid Nienke Meijer is voorzitter van @Fontys Hogescholen. Vandaag publiceert zij in het FD over een leven lang ontwikkelen. bit.ly/2JEKGEw pic.twitter.com/sdC2fIwq37

11 dagen geleden
Volg @AdviesraadWTI