Beeld: ©AWTI

Nog enkele plekken beschikbaar voor het AWTI-symposium: Rijk aan kennis

Op donderdag 17 juni organiseert de AWTI online het AWTI-symposium: Rijk aan kennis. Het symposium zal inhoudelijk ingaan op het AWTI-advies Rijk aan kennis. Voor dit symposium zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Meld je nu aan voor dit symposium via de link van AWTI-symposium. Mocht u zicht al hebben aangemeld, dan is opnieuw aanmelden niet nodig.

Programma AWTI-symposium

15.00 Welkomstwoord vicevoorzitter Sjoukje Heimovaara en toelichting op het programma door de dagvoorzitter Marijke Roskam.
15.10

Animatiefilm met hoofdlijn van het AWTI-advies Rijk aan Kennis met aansluitend een Q&A naar aanleiding van de animatiefilm tussen raadslid Roshan Cools en Marijke Roskam

15.20

Wat gaat er binnen de overheid mis en waarom, waar zit de pijn en bij wie?
Eerste rondetafelgesprek met aan tafel: Franka van Alphen (Kennismanager Rijkswaterstaat), Cor-Jan Jager (Programmamanager ministerie van BZK) en Thomas Dirkmaat (Senior beleidsmedewerker ministerie van EZK en voorzitter van het Behavioural Insights Netwerk Nederland)

15.40

De Tweede Kamer ervaart gebrek aan kennis. Hoe lossen we dat op?
Tweede rondetafelgesprek met aan tafel: Eppo Bruins (voormalig lid Tweede Kamer), Corien Prins (voorzitter WRR) en Hugo van Bergen (Coördinator Samenwerkingsverband Parlement en Wetenschap)

16.00 Presentatie visualisaties door cartoonist Jochem Galama
16.05

Welke verbeteringen voeren organisaties al door?
Derde rondetafelgesprek met aan tafel: Jeroen Kerseboom (Hoofd Dienst Analyse en Onderzoek bij de Tweede Kamer), Franka van Alphen (RWS), Cor-Jan Jager (BZK) en Thomas Dirkmaat (EZK en Behavioural Insights Netwerk Nederland)

16.30 Belang van structurele inbedding van kennis en rol van ontwerp
Vierde rondetafelgesprek met aan tafel: Christiaan van den Berg (Programmamanager ministerie JenV), Marleen Stikker (directeur Waag) en Jasper van Kuijk (assistent professor TU Delft en columnist Volkskrant)
16.50

Presentatie visualisaties door cartoonist Jochem Galama

17.00 Afsluiting door Sjoukje Heimovaara

Contact

Mocht u de organisatie willen mailen dan kan dit via Symposium.

Beeld: Kate Snow

Twitter

Vindt u het leuk om mee te twitteren? Gebruik dan de hashtags: #Rijkaankennis #AWTISymposium