Programma AWTI-advies en symposium: De rol van wetenschap, technologie en innovatie in maatschappelijke transities

De AWTI organiseert op vrijdag 7 februari een symposium met als onderwerp de rol van wetenschap, technologie en innovatie in maatschappelijke transities. Tijdens het symposium presenteert de AWTI een advies dat de raad over dit onderwerp heeft opgesteld. Wetenschap, technologie en innovatie spelen een cruciale rol in maatschappelijke transities. Maar wat ze bijdragen wordt zowel overschat als onderbenut. Hoe kan de rol van wetenschap, technologie en innovatie verbeterd worden?

Programma

Raadslid Emmo Meijer zal het advies presenteren. We laten ons deze middag verder inspireren door de sprekers Marleen Stikker, directeur van Waag en Martin Baptist, WUR. Ook zal Kunstloc Brabant op hun eigen manier de kracht  van verbeelding laten zien. We gaan natuurlijk ook met de zaal in discussie over ons advies en de implicaties ervan.
Dagvoorzitter is Maria Henneman.

Tijd en locatie

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: De Glazen Zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag

Aanmelden

Helaas zijn alle plekken inmiddels vergeven. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Heeft u zich al aangemeld maar kunt onverhoopt toch niet aanwezig zijn, dan verzoeken wij u zich tijdig af te melden.

Aanmelden kan hier.


Vanaf 7 februari 15:30 uur is het advies te downloaden via www.awti.nl/adviezen