Ellen Moors nieuw raadslid AWTI

De ministerraad heeft besloten om mevrouw prof. dr. E. Moors (Ellen) voor te dragen als lid van de Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie (AWTI).

Ellen Moors (1968) is verbonden aan de Universiteit van Utrecht als hoogleraar Innovatie & Duurzaamheid binnen het Copernicus Instituut voor Duurzame Ontwikkeling. Zij richt zich in het bijzonder op innovatie en technologieontwikkeling met betrekking tot de gezondheidszorg.

De AWTI is blij met deze voordracht. Voorzitter Uri Rosenthal:

“Met mevrouw Moors krijgt de AWTI een raadslid dat in haar wetenschappelijke werk gewend is om over grenzen heen te werken. Met haar kennis van innovatie in de zorg is zij een belangrijke toevoeging binnen de raad.”


Mevrouw Moors wordt per 1 juni 2019 benoemd. Zij volgt Arno Peels op.