Benoeming raadsleden Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie

Op voordracht van staatssecretaris Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), gedaan in overeenstemming met minister Kamp van Economische Zaken (EZ), zijn bij Koninklijk besluit twee nieuwe raadsleden benoemd.

Per 1 februari 2016 zijn benoemd: dr.ir. Sjoukje Heimovaara en prof.dr.ir. Koenraad Debackere.

Sjoukje Heimovaara is directeur Research & Breeding bij Royal Van Zanten, leverancier van uitgangsmateriaal voor de sierteelt. Ze is tevens lid van het gebiedsbestuur Aard- en Levenswetenschappen van NWO.

Koenraad Debackere is hoogleraar aan de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven in Belgiƫ. Hij is actief in het onderzoeksdomein van innovatiemanagement en innovatiebeleid.