Programma AWTI-symposium: De rol van wetenschap, technologie en innovatie in maatschappelijke transities

Programma AWTI-symposium De rol van wetenschap, technologie en innovatie in maatschappelijke transities en achtergrondinformatie sprekers.

De AWTI organiseert op vrijdag 7 februari een symposium met als onderwerp de rol van wetenschap, technologie en innovatie in maatschappelijke transities. Tijdens het symposium presenteert de AWTI een advies dat de raad over dit onderwerp heeft opgesteld. Wetenschap, technologie en innovatie spelen een cruciale rol in maatschappelijke transities. Maar wat ze bijdragen wordt zowel overschat als onderbenut. Hoe kan de rol van wetenschap, technologie en innovatie verbeterd worden?

Tijd en locatie:

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: De Glazen Zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag

Aanmelden:

Helaas zijn alle plekken inmiddels vergeven. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Heeft u zich al aangemeld maar kunt onverhoopt toch niet aanwezig zijn, dan verzoeken wij u zich tijdig af te melden.

Aanmelden