AWTI-webinar over ondernemen met kennis

Hoe zorgen we dat ondernemers beter gebruik maken van de kennis die onderzoekers ontwikkelen? Deze vraag staat centraal tijdens het AWTI-webinar op dinsdag 26 oktober van 16:00 uur - 17:00 uur.

Nederland staat in de top van de wereld qua ontwikkeling van kennis, maar het lukt bedrijven in Nederland veel minder goed om die kennis om te zetten in innovaties. Hoe zorgen we dat onderzoekers en ondernemers elkaar vaker vinden en beter samenwerken?

Michiel Sweers, Directeur Innovatie en Kennis bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zal aanwezig zijn bij het webinar. Daarbij gaan we ook in gesprek met mensen die hier in de praktijk direct mee te maken hebben, zoals Katja Pahnke, Managing Director bij Eindhoven Engine en Michiel Hulsbergen, CEO van DialogueTrainer. Wat zijn hun ervaringen? Waar zien zij knelpunten, waar gaat het goed en hoe kan het beter?


Op die dag publiceert de AWTI een nieuw advies over dit onderwerp. AWTI-raadslid Jos Benschop zal het advies toelichten tijdens het webinar.
Meld u nu aan!