Aanmelden AWTI-Symposium

Op 17 juni organiseert de AWTI online het AWTI-symposium: Rijk aan kennis. Dit is live vanuit het Muntgebouw in Utrecht, waarin Marijke Roskam verscheidene rondetafelgesprekkeren modereert.

Het symposium zal inhoudelijk ingaan op het AWTI-advies Rijk aan kennis. De bijeenkomst is opgebouwd als een serie rondetafel gesprekken.

De bijeenkomst is opgebouwd als een serie rondetafelgesprekken. Deelnemers hieraan zijn o.a. Eppo Bruins (voormalig lid Tweede Kamer), Corien Prins (voorzitter WRR), Jasper van Kuijk (TU Delft en columnist), Marleen Stikker (AWTI-raadslid en directeur Waag), Hugo van Bergen (coördinator Samenwerkingsverband Parlement en Wetenschap), Franka van Alphen (programmamanager Kennis en Organisatieontwikkeling bij Rijkswaterstaat) Jeroen Kerseboom (hoofd Dienst Analyse en Onderzoek bij de Tweede Kamer) en Christiaan van den Berg (program manager Technology bij Ministerie van Justitie en Veiligheid) aanwezig.  Zij zullen in achtereenvolgende sessies discussiëren over het probleem met kennisbenutting en de vraag hoe ministeries en het parlement meer en beter gebruik kunnen maken van kennis in hun werkzaamheden.

Meer informatie volgt via de AWTI e-mail alert, websiteLinkedin en Twitter. Volg de hashtag: #AWTIsymposium#Rijkaankennis

Aanmelden:

Meld je nu aan voor dit symposium via de link van AWTI-symposium

Contact:

Mocht u de organisatie willen mailen dan kan dit via Symposium.