De Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie (AWTI) wil bijdragen aan een samenleving waarin het innovatief vermogen van mensen, bedrijven en kennisinstellingen volledig tot zijn recht komt.

Wetenschap, technologie en innovatie zijn van belang voor zowel economische groei als voor het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, bijvoorbeeld rondom veiligheid, klimaatproblematiek, mobiliteit of volksgezondheid. De AWTI wil met zijn adviezen een bijdrage leveren aan een goed beleid dat de Nederlandse ambities op het terrein van wetenschap, technologie en innovatie ondersteunt.

Uitgelicht

Nieuws

Meer nieuws

Tweets @AdviesraadWTI

AWTI @AdviesraadWTI

Tien trends, technologische doorbraken en sociale bewegingen voor komende jaar volgens Nesta. Nu te lezen in de e-mail alert. tinyurl.com/ycabknyq. Meld je aan voor deze gratis wekelijkste nieuwsdienst over #wetenschap #technologie #innovatie.

10 dagen geleden
Geretweet door @AdviesraadWTI
Wim van den Doel @vddoel

Martin Schuurmans @AdviesraadWTI laat zien hoe Nederland achterloopt op het terrein van kennisdiplomatie @NWONieuws @Nuffic @MinisterieEZK @MinBZ @MinOCW pic.twitter.com/xnoYk70Jdl

55 dagen geleden
Geretweet door @AdviesraadWTI
Chris Buijink @chrisbuijink
55 dagen geleden
Volg @AdviesraadWTI